Chestionar privind satisfacția pasagerilor

Companie

Nr. zbor

Ruta

decolare

Nu există zboruri disponibile în această zi

Companie

Nr. Zbor

ruta

Aterizare

Nu există zboruri disponibile în această zi

Accesul la Aeroportul Brașov-Ghimbav

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este un aeroport situat în Ghimbav, în apropiere de Brașov, România, prin viitoarea autostradă A3.

Harta aeroportului

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav  este un aeroport în Ghimbav, la o distanță de 12 km de Brașov. Proiectul și planul au costat aproximativ 70 de milioane de euro. 

Coordonatele GPS

Longitudine:     45°42′06″N 25°31′12″E 
Latitudine:        45.70167°N 25.52000°E 
Cod:                   GHV

Parcarea Aeroportului Brașov

Oaspeții au la dispoziție o parcare confortabilă situată chiar în fața terminalului, deschisă nonstop.

Gratis

0 - 5 min

5 lei/oră

5 min. – 6 ore

45 lei/interval

6 ore – 12 ore inclusiv

60 lei/interval

12 ore – 24 ore inclusiv

fiecare 24 de ore suplimentare

50 lei

Parcarea Aeroportului Brașov

Oaspeții au la dispoziție o parcare confortabilă situată chiar în fața terminalului, deschisă nonstop.

Gratis

0 - 5 min

5 lei/oră

5 min. – 6 ore

45 lei/interval

6 ore – 12 ore inclusiv

60 lei/interval

12 ore – 24 ore inclusiv

fiecare 24 de ore suplimentare

50 lei

Atracții

Nu sunt disponibile articole

Control Vamal

Stimați pasageri,


Biroul Vamal de Frontieră Aeroport Brașov vă informează că în conformitate cu prevederile Codului Vamal al României, la intrarea/ieșirea în/din țară în/dintr-un stat neunional aveți obligația să prezentați autorității vamale bunurile aflate asupra dumneavoastră sau în bagajele personale. Totodată, aveți obligația să declarați în scris la birourile vamale bunuri prohibite sau supuse autorizărilor speciale, substanțe stupefiante sau psihotrope, bunuri culturale, sume de bani în numerar peste limita admisă, bauturi alcoolice, țigarete și produse din tutun peste limitele legale. Solicitați inspectorilor vamali formularele pentru declarare în scris a bunurilor, precum și informații referitor la limitele sumelor de bani în numerar și a cantităților de produse accizabile admise la trecerea frontierei. Faptele de nerespectarea a reglementărilor vamale la trecerea frontierei de stat pot fi sancționate contravențional sau penal, după caz, precum și cu confiscarea bunurilor care fac obiectul încălcării prevederilor legale.


Vă mulțumim ! 

Destinații externe

Londra, capitala Regatului Unit, este un oraș vibrant și eclectic cu o istorie bogată și o diversitate culturală remarcabilă. Străbătut de râul Tamisa, pe malurile căruia se înalță unele dintre cele mai iconice monumente, precum Turnul Londrei și Podul Tower Bridge, acest oraș emană o atmosferă cosmopolită ce îmbină arhitectura istorică cu clădirile moderne impunătoare. Londra este renumită pentru teatrele sale celebre din West End, muzeele sale fascinante și parcurile sale extinse. Cartierele sale diverse oferă experiențe unice, de la viața de noapte agitată la piețe pitorești și cafenele boeme. Cu un amestec de tradiție și modernitate, Londra rămâne un centru global al culturii, afacerilor și inovației.
Dortmund, un oraș din vestul Germaniei, se distinge prin combinarea armonioasă a tradiției industriale cu o viață culturală efervescentă. Cunoscut inițial pentru industria sa siderurgică și minieră, Dortmund a evoluat într-un centru urban dinamic, reținând totuși elemente ale trecutului său industrial în clădirile revitalizate și în cadrul expozițiilor tematice. Orașul este recunoscut în special pentru Parcul Westfalen, o oază verde vastă și relaxantă, unde se desfășoară numeroase evenimente și concerte. Mergând pe străzile sale pline de viață, vizitatorii pot explora centrul vechi al orașului, cu clădiri medievale, precum și zona modernă a cartierului financiar. Dortmund este, de asemenea, un punct fierbinte pentru iubitorii de fotbal, fiind gazda celebrului club Borussia Dortmund și a impresionantului stadion Signal Iduna Park. Cu numeroase muzee, restaurante și evenimente culturale, Dortmund atrage atât turiști cât și rezidenți cu oferta sa diversă și atmosfera prietenoasă.
Sari la conținut