Chestionar privind satisfacția pasagerilor

Alte două achiziţii necesare în implementarea proiectului Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au fost încheiate cu succes de administraţia judeţeană.

 

Astfel, achiziţia elaborării Studiului de fezabilitate privind asigurarea serviciilor de navigaţie aeriană la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav a fost finalizată prin declararea câştigătoare a singurei oferte depuse, cea aparţinând firmei Teche Construct Solutions SRL. Propunerea financiară a ofertantului este de 2.593.764,00 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 492.815,16 lei. Subcontractantii propuși de operatorul economic câştigător sunt Airport Gurus şi Cyrrus Projects. Fiecare firmă intenţionează să subcontracteze 20% din întocmirea documentaţiilor tehnice pentru studiul de fezabilitate.

De asemenea, achiziția privind supervizarea lucrărilor și dirigenţia de șantier la obiectivul de investiţii „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav Etapa a III-a – Proiectare şi execuție lucrări de construcții și instalații obiectul terminal de pasageri” a fost adjudecată de Asocierea de firme Venturo Investment SRL şi Ecoinstal Urban SRL. Membrii comisiei de evaluare au analizat cinci oferte şi au declarat-o câştigătoare pe cea prezentată de asocierea menţionată, care s-a clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire tehnico-economic şi verificarea documentelor-suport aferente probării informaţiilor prevăzute în DUAE. Oferta este în valoare de 954.430 lei fără TVA, la care se adaugă TVA de 181.341,70 lei.

Ambele contracte se pot semna începând cu data de 17.12.2019, după expirarea perioadei legale de contestaţii.

„Mă bucur că am reuşit să încheiem și aceste două achiziţii, esenţiale pentru derularea lucrărilor de construcţie a Terminalului şi pentru stabilirea serviciilor de navigație aeriană – ANS de care avem nevoie la Aeroport, inclusiv a soluţiei de turn de control pe care o vom implementa. Anul viitor vom lucra în forţă pe şantierul de la Ghimbav, astfel încât să construim Terminalul și celelalte nouă obiecte pe care le-am contractat. Privim cu optimism spre anul 2020, când 90% din ceea ce înseamnă infrastructura Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav va fi terminată”, afirmă președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.  

Sari la conținut